GUMIKERESŐ
GUMI MÉRETE (pl.: 195/65R15)      GYÁRTÓ
/ R

Személy
Kisteher
Terepjáró
Téli gumi
Nyári gumi
Négyévszakos
Defekttűrő
Csak akciós
MOTORGUMIKERESŐ
GUMI MÉRETE (pl.: 120/70ZR17)
/ R
GYÁRTÓ
 
 

premio abroncs- és autószerviz

”Minősített Szakszerviz” minősítéssel rendelkező abroncskereskedő...



Michelin minősített szakszervizek – Magyarországon is!

A Michelin 2008-ban új programot indított el a gumiabroncs forgalmazók körében, melynek keretében speciális Michelin minősítést kaphatnak az abroncskereskedések eladáshelyei, melyeket külön emblémával látnak el.

A Michelin célja, hogy ezzel az új minősítési rendszerrel emelkedjen az abroncsvásárlóknak nyújtott szolgáltatások színvonala. A minősített abroncskereskedések maradéktalanul megfelelnek az ügyfélfogadás, a műszaki tanácsadás és szolgáltatások terén támasztott komoly szakmai feltételeknek. Az audit során a Michelin által meghatározott 89 kritériumot vizsgálják az eladóhelyen. Az abroncskereskedés csak abban az esetben kapja meg a Michelin minősítésre vonatkozó emblémát, ha a független szervezet által végzett auditon a legmagasabb szintet éri el.

Magyarországon az auditot a független minőségellenőrzés és rendszertanúsítás területén régóta működő SGS Hungária végzi. A minősítés érvényessége egy év, ahhoz, hogy a kereskedés megtarthassa ezt az elismerést, évente szükséges az audit sikeres teljesítése.

A Minősített Szakszerviz embléma azon erőfeszítések elismerése, hogy a szakkereskedés minőségi szolgáltatást biztosít ügyfelei számára, a kellemes környezet, hatékony munkamódszer, felkészült munkatársak és a korszerű gépekkel felszerelt műhelynek köszönhetően.

Magyarországon 48 telephely jogosult arra, hogy a 2013-as évben viselhesse az elismerést. Az abroncsvásárlókat különböző kommunikációs elemek segítik abban, hogy könnyebben felismerjék és tájékozódjanak az érékesítési hely magas szakmai színvonaláról. A bejáratnál és a honlapon a Michelin Minősített Szakszerviz embléma található, az ügyfélváróban pedig az oklevél és a minőség iránti elkötelezettséget jelző poszter került elhelyezésre.

GUMIKERESŐ
GUMI MÉRETE (pl.: 195/65R15)      GYÁRTÓ
/ R

Személy
Kisteher
Terepjáró
Téli gumi
Nyári gumi
Négyévszakos
Defekttűrő
Csak akciós
MOTORGUMIKERESŐ
GUMI MÉRETE (pl.: 120/70ZR17)
/ R
GYÁRTÓ